Täyteainehoidot ja Biorevitalisaatiot

Joskus pienikin työ kauneushoitolassa tekee paljon. Täyteaineilla voidaan kaunistaa ulkonäköä nopeasti ja vaivattomasti. Esimerkiksi jos ylä- ja alahuuli eivät ole tasapainossa, voidaan korjaus tehdä täyteaineella, mikä antaa upean silauksen ulkonäköön.

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus täyteainehoidoista. Hoidot tekee sertifioitu täyteainehoitaja. Käytämme vain pitkään markkinoilla olleita, laadukkaita ja kestäviä hyaluronihappo täyteaineita joissa on mukana lidocain puudute. Lisäksi käytämme todella tehokkaita esipuudutteita eli kipua ei meidän hoidoissamme tarvitse pelätä. Halutessasi hoidon ilman esipuudutusta ampullin hinnasta vähennetään 20e.

Meiltä löydät myös biorevitalisaatio- ja mesoterapiahoidot esim. tummille silmänalusille, juonteille, veltostuneelle iholle ja koko kasvojen täyteläistämiseen. Käytämme maailmalla suuren suosion saaneita ja todella tehokkaita Teosyal-, Juvederm- ja Neauvia-tuotesarjoja.

Ikääntyessämme kehon luonnollinen hyaluronihappotuotanto vähenee, jolloin meille saattaa syntyä mm. juonteita. Juonteisiin ja huulten täydentämiseen käytämme turvallisimpia ja kestävimpiä hyaluronihappopohjaisia täyteaineita, joita on elimistössämme luonnostaan.

Hyaluronihappo on 100% elimistössä hajoava luonnontuote. Se kuuluu myös ihmisen elimistön tuottamiin aineisiin. Hyaluronihappo on geelimäinen koostumukseltaan ja sitoutuu kudokseen. Sen pitoisuus tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä pehmeyttä. Aine poistuu vähitellen normaalina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus.

Aikaansaadun ulkonäöllisen tuloksen kesto vaihtelee 9 kuukaudesta jopa puoleentoista vuoteen. Aine saattaa olla kudoksissa vielä pidempäänkin. Vaikutuksen kestoon vaikuttaa moni tekijä: mm. käytetty aine, injektoitu kohta, ikä ja ihotyyppi. Tällä hetkellä pisimpään kestävät hyaluroni-täyteaineet löytyvät Stylagelta ja Juvedermilta.

Tavanomaisimpia käyttöalueita ovat: kulmakarvojen välinen uurre, nasolabiaaliuurre (nenänpielen ja ylähuulen välillä), suupielten uurteet sekä huulten muotoilu ja poskipäiden kohotus.

Täyteainehoidon ansiosta olet viehättävä ja tunnet itsesi tyytyväiseksi omaan ulkonäköösi. Lopputulos näkyy välittömästi toimenpiteen jälkeen, ja sen vaikutus kestää pitkään. Kauneusklinikka LaWell tarjoaa eri tarkoituksiin sopivia täyteaineita ja meillä on pitkä kokemus hoitojen tekemisestä. Jokainen käynti räätälöidään sinun tarpeidesi mukaisesti ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi.

Toimenpide ei ole kirurginen, joten voit palata töihin, liikuntaharrastusten pariin ja normaaliarkeen heti käsittelyn jälkeen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi paras ratkaisu! Tutustu hinnastoon.