Täyteainehoidot ja Biorevitalisaatiot mm.Sunekos

Joskus pienikin työ kauneushoitolassa tekee paljon. Täyteaineilla voidaan kaunistaa ulkonäköä nopeasti ja vaivattomasti. Esimerkiksi jos ylä- ja alahuuli eivät ole tasapainossa, voidaan korjaus tehdä täyteaineella, mikä antaa upean silauksen ulkonäköön.

Meillä on seitsemäntoista vuoden vuoden kokemus täyteainehoidoista. Hoidot tekee sertifioitu täyteainehoitaja. Käytämme vain pitkään markkinoilla olleita, laadukkaita ja kestäviä hyaluronihappo täyteaineita joissa on mukana lidocain puudute. Lisäksi käytämme todella tehokkaita esipuudutteita eli kipua ei meidän hoidoissamme tarvitse pelätä.

Meiltä löydät myös biorevitalisaatio- ja mesoterapiahoidot esim. tummille silmänalusille, juonteille, veltostuneelle iholle ja koko kasvojen täyteläistämiseen. Käytämme maailmalla suuren suosion saaneita ja todella tehokkaita Stylage-, Juvederm- ja Neauvia-tuotesarjoja. Alla esiteltynä myös uusin hoitomme Sunekos.

SUNEKOS

Sunekos on injektiohoito, jossa hyödynnetään aminohappojen ainutlaatuisia ominaisuuksia ja sen synergiaa hyaluronihapon kanssa palauttamaan ihon laadun ja tasapainon.

Sunekosin ainutlaatuisen koostumuksen on osoitettu tutkimuksissa pystyvän stimuloimaan dermiksen fibroblasteja, jotka tuottavat sekä kollageenia että elastaania, nämä ovat kaksi tärkeää ihosolujen uusiutumisen elementtiä. Tämän prosessin ansiosta Sunekos ehkäisee ikääntymistä luonnollisella tavalla ja kasvojen luonnollisen muodon suhteen.

Sunekosia voidaan käyttää kaikille ihotyypeille ja kehon eri alueille, kuten kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja käsille. Se on erityisen tehokas muuten vaikeasti hoidettavilla alueilla, kuten otsassa ja silmänympärysalueella pussien ja tummien silmänalusten poistamiseksi.

Hoito tehdään 3-4 kertaa 1-2 viikon välein. Jatkohoidot noin puolen vuoden välein. Hoito kestää noin puoli tuntia.

Hoidon vaikutus kestää potilaasta ja ihon laadusta riippuen keskimäärin kuusi kuukautta.

Hoidon jälkeen voi palata suoraan normaaliin toimintaan lukuunottamatta silmänympäryshoitoa, joka voi aiheuttaa tilapäistä turvotusta, joka voi kestää 24-72 tuntia. Liikuntaa ja auringonottoa suositellaan kuitenkin välttämään, kunnes turvotus on laantunut.

TÄYTEAINEHOIDOT

Ikääntyessämme kehon luonnollinen hyaluronihappotuotanto vähenee, jolloin meille saattaa syntyä mm. juonteita. Juonteisiin ja huulten täydentämiseen käytämme turvallisimpia ja kestävimpiä hyaluronihappopohjaisia täyteaineita, joita on elimistössämme luonnostaan.

Hyaluronihappo on 100% elimistössä hajoava luonnontuote. Se kuuluu myös ihmisen elimistön tuottamiin aineisiin. Hyaluronihappo on geelimäinen koostumukseltaan ja sitoutuu kudokseen. Sen pitoisuus tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä pehmeyttä. Aine poistuu vähitellen normaalina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus.

Aikaansaadun ulkonäöllisen tuloksen kesto vaihtelee 9 kuukaudesta jopa puoleentoista vuoteen. Aine saattaa olla kudoksissa vielä pidempäänkin. Vaikutuksen kestoon vaikuttaa moni tekijä: mm. käytetty aine, injektoitu kohta, ikä ja ihotyyppi. Tällä hetkellä pisimpään kestävät hyaluroni-täyteaineet löytyvät Stylagelta ja Juvedermilta.

Tavanomaisimpia käyttöalueita ovat: kulmakarvojen välinen uurre, nasolabiaaliuurre (nenänpielen ja ylähuulen välillä), suupielten uurteet sekä huulten muotoilu ja poskipäiden kohotus.

Täyteainehoidon ansiosta olet viehättävä ja tunnet itsesi tyytyväiseksi omaan ulkonäköösi. Lopputulos näkyy välittömästi toimenpiteen jälkeen, ja sen vaikutus kestää pitkään. Kauneusklinikka LaWell tarjoaa eri tarkoituksiin sopivia täyteaineita ja meillä on pitkä kokemus hoitojen tekemisestä. Jokainen käynti räätälöidään sinun tarpeidesi mukaisesti ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi.

Toimenpide ei ole kirurginen, joten voit palata töihin, liikuntaharrastusten pariin ja normaaliarkeen heti käsittelyn jälkeen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi paras ratkaisu! Tutustu hinnastoon.