Erikoiskasvohoidot

LAWELL MADE FOR YOU KASVOHOIDOT

2019 syyskuun alusta siirryimme käyttämään kaikissa hoidoissamme viimeisintä teknologiaa  olevia Biodroga MD -tuotelinjoja.

Jokainen kasvohoitosi on aina erilainen ja siihen valitaan tuotteet saavuttuasi klinikalle ihoanalyysin jälkeen. Iho muuttuu jatkuvasti, sillä siihen vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät, kuten hormonit, perimä ja ilmasto. Kaikki LaWellin kasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja, joissa käytetään laadukasta ja viimeisintä ammattikosmetiikkaa.

BIODROGA MD MADE FOR YOU –KASVOHOITO

(Sis.Ultraäänipuhdistus, timanttihionta, MCCM-Happokuorinta, Biodroga Medical hoitotuotteet)

Hoito aloitetaan ultraäänipuhdistuksella, puhdas ja raikas iho on paras lähtökohta niin kotona ja hoitolassa.
Tämän jälkeen timanttihionnalla tasoitetaan ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistetaan ihoa. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä.
Valitaan juuri sinun ihollesi sopiva kuorinta, valikoimistamme löytyy jokaiselle iholle sopiva kuorinta: pinnallisista kemiallisista kuorinnoista aina syviin happokuorintoihin.

Hoidossa käytetään viimeisintä teknologiaa olevia Biodroga MD-tuotteita jotka sisältävät mm.peptidejä ja kasviperäisiä kantasolutehotuotteita jotka suojelevat kuin turvamiehet ihon omien kantasolujen pitkäikäisyyttä ja huolehtivat niiden aktiivisuuden hereillä pysymisestä kuin herätyskello.  85e.

BIODROGA MD MADE FOR YOU KASVOHOITO+RF

Täydellinen lifting kasvohoito. Sis.ultraäänipuhdistuksen, timanttihionnan,kemiallisen kuorinnan ja kiinteyttävän radiofrekvenssihoidon sekä syvärentouttavan kasvo-niska-hartiahieronnan. 100e Norm.115e (voimassa 2/2020 asti)

EXTREME LIFTING WITH BIODROGA MD

Vanhemman ihon tehokiinteytys. Kantasoluhappokuorinta ja kiinteyttävä radiofrekvenssi. 70e

EXTREME LIFTING WITH BIODROGA MD +RELAX

Vanhemman ihon tehokiinteytys kantasoluhappokuorinnalla ja kiinteyttävällä radiofrekvenssillä jossa hemmotellaan pitkällä Tibet kasvo-niska-hartia hieronnalla.

Tehokas kantasolukasvohoito aktivoi, kiinteyttää ja kosteuttaa kasvojen ihoa ja alla olevaa kudosta. Hoidon aluksi iho puhdistetaan ja aktivoidaan juuri Sinun tarpeisiisi valitulla kemiallisella kuorinnalla.

30min kestävävän radiofrekvenssivaiheen aikana iho napakoituu ja kollageenin ja elastiinin tuotanto moninkertaistuu. Hoitoon kuuluu kantasolu-hyaluroni erikoisnaamio jonka saat myös mukaasi kotihoitotuotteeksi.

Hoidossa nautit myös hemmottelevasta ja tehokkaasta Tibet -hartia hieronnasta.

Hoidolla on kohottava, silottava ja stimuloiva vaikutus. Antaa iholle napakan ja kirkastuneen ulkonäön, silottaa silmänympäryksiä ja häivyttää nasolabiaalijuonteita. Sopii myös erinomaisesti tuhkimohoidoksi ennen juhlaa tai tärkeää tilaisuutta!

90e

MCCM ACID TREATMENT – SYVÄT HAPPOHOIDOT ESIM. AKNE IHOLLE 65e.

TIMANTTIHIONTA TAI ULTRAÄÄNIPUHDISTUS ERIKSEEN OTETTUNA 48e.

KAIKKIIN HOITOIHIN LIITETTÄVISSÄ +10e lisämaksusta EGF-HYALURON erikoisnaamio jonka saa mukaan hoidon päätteeksi.

RE-NEW HYALURON LIFT + KEMIALLINEN KUORINTA + RF-SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Re-new Hyaluron Lift+RF –silmänympäryshoito 40e (muun hoidon yhteydessä 15e)
Herkälle silmänympärysiholle suunniteltu oma kemiallinen kuorinta+ihoa välittömästi kiinteyttävä hyaluronihappo -tehotiivistehoito+kiinteyttävä radiofrekvenssi herkän, veltostuneen ja stressaantuneen silmänympärysihon hoitoon. Parantaa myös ihon kollageenisynteesiä. Tuloksena raikas, syväkosteutettu ja kiinteä silmänympärysiho.