Erikoiskasvohoidot

LAWELL MADE FOR YOU KASVOHOIDOT

2019 syyskuun alusta siirryimme käyttämään hoidoissamme pääasiassa viimeisintä teknologiaa  olevia Biodroga MD -tuotelinjoja.

Jokainen kasvohoitosi on aina erilainen ja siihen valitaan tuotteet saavuttuasi klinikalle ihoanalyysin jälkeen. Iho muuttuu jatkuvasti, sillä siihen vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät, kuten hormonit, perimä ja ilmasto. Kaikki LaWellin kasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja, joissa käytetään laadukasta ja viimeisintä ammattikosmetiikkaa.

BIODROGA MD MADE FOR YOU –KASVOHOITO

(Sis.Ultraäänipuhdistus, timanttihionta, MCCM-Happokuorinta, Biodroga Medical hoitotuotteet)

Hoito aloitetaan ultraäänipuhdistuksella, puhdas ja raikas iho on paras lähtökohta niin kotona ja hoitolassa.
Tämän jälkeen timanttihionnalla tasoitetaan ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistetaan ihoa. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä.
Valitaan juuri sinun ihollesi sopiva kuorinta, valikoimistamme löytyy jokaiselle iholle sopiva kuorinta: pinnallisista kemiallisista kuorinnoista aina syviin happokuorintoihin.

Hoidossa käytetään viimeisintä teknologiaa olevia Biodroga MD-tuotteita jotka sisältävät mm.peptidejä ja kasviperäisiä kantasolutehotuotteita jotka suojelevat kuin turvamiehet ihon omien kantasolujen pitkäikäisyyttä ja huolehtivat niiden aktiivisuuden hereillä pysymisestä kuin herätyskello.  95e.

BIODROGA MD MADE FOR YOU KASVOHOITO+RF

Täydellinen lifting kasvohoito. Sis.ultraäänipuhdistuksen, timanttihionnan,kemiallisen kuorinnan ja kiinteyttävän radiofrekvenssihoidon sekä Egf-Tight -kiinteyttävän kasvonaamion kotiin. 125e

EXTREME LIFTING WITH BIODROGA MD+RELAX

Vanhemman ihon tehokiinteytys. Kantasoluhappokuorinta, kiinteyttävä radiofrekvenssihoito sekä syvä rentouttava niska-hartiahieronta.

Tehokas kantasolukasvohoito aktivoi, kiinteyttää ja kosteuttaa kasvojen ihoa ja alla olevaa kudosta. Hoidon aluksi iho puhdistetaan ja aktivoidaan juuri Sinun tarpeisiisi valitulla kemiallisella kuorinnalla.

Radiofrekvenssivaiheen aikana iho napakoituu ja kollageenin ja elastiinin tuotanto moninkertaistuu. Hoitoon kuuluu kantasolu-hyaluroni erikoisnaamio jonka saat myös mukaasi kotihoitotuotteeksi.

Hoidolla on kohottava, silottava ja stimuloiva vaikutus. Antaa iholle napakan ja kirkastuneen ulkonäön, silottaa silmänympäryksiä ja häivyttää nasolabiaalijuonteita. Sopii myös erinomaisesti tuhkimohoidoksi ennen juhlaa tai tärkeää tilaisuutta! 125e

MCCM ACID TREATMENT – SYVÄT HAPPOHOIDOT ESIM. AKNE IHOLLE 65e.

TIMANTTIHIONTA TAI ULTRAÄÄNIPUHDISTUS ERIKSEEN OTETTUNA 55e.

KAIKKIIN HOITOIHIN LIITETTÄVISSÄ +10 lisämaksusta EGF-HYALURON erikoisnaamio jonka saa mukaan hoidon päätteeksi.

RE-NEW HYALURON LIFT + KEMIALLINEN KUORINTA + RF-SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Re-new Hyaluron Lift+RF –silmänympäryshoito 65e (muun hoidon yhteydessä 35e)
Herkälle silmänympärysiholle suunniteltu oma kemiallinen kuorinta+ihoa välittömästi kiinteyttävä hyaluronihappo -tehotiivistehoito+kiinteyttävä radiofrekvenssi herkän, veltostuneen ja stressaantuneen silmänympärysihon hoitoon. Parantaa myös ihon kollageenisynteesiä. Tuloksena raikas, syväkosteutettu ja kiinteä silmänympärysiho.