Mikroneulaus

Dermica Pen mikroneulaus

Käytössämme on sveitsiläinen Dermica Pen mikroneulauslaite, joka käyttää 11-neulaista neulapäätä ja reijittää ihon kohtisuoraan. Tämä hallittu trauma saa ihon uudistumaan tehokkaasti, mutta on paljon turvallisempi kuin muut metodit kohtisuoran reijityksen ansiosta. Automaattinen värähtelevä neulapää tehostaa hoidon vaikutusta lisäämällä aktiiviaineiden imeytymistä ja vähentäen hoidon aiheuttamaa kipua. Neulojen pituus säädetään (0,2mm-2,5mm) kullekin iho alueelle sopivaksi. Näin voidaan hoitaa hellästi mutta tehokkaasti koko kasvot, myös ongelmallinen silmänympärysalue, ja saada runsaasti tehoa ongelmakohtiin.

Mikroneulaus on tehokas keino uudistaa veltostunutta tai juonteista ihoa, joka edistää kollageenisäikeiden muodostumista. Hoidon avulla saavutetaan myös erittäin hyviä tuloksia arpien, hyperpigmentaation ja laajentuneiden ihohuokosten hoidossa. Mikroneulaus vahvistaa auringon vaurioittamaa ihoa kuin myös couperosa ihoa. Ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen.

Hoito sisältää Amino Repair -tehoampullin sekä Age repair -naamion kotiin, molemmat sisältävät kymmeniä eri aminohappoja sekä hyaluronihappoa, joilla saadaan paras mahdollinen hoitotulos.

Tutustu hinnastoon.