Hinnasto


TuoteHinta
PRX T-33 -BIOREVITALISAATIO KIINTEYTYSHOITO, sis.hoitovoiteen noin viikoksi110€/kerta jos ottaa väh.kaksi kertaa. Muuten 130€/kerta
PRX T-33 MIKRONEULAUKSELLA, sis.hoitovoiteen noin viikoksi150€/kerta jos väh.kaksi kertaa. Muuten 170€/kerta
PRX-T33 Hoitovoide 75e tai PRX KIT 120e (sisältää seerumin ja voiteen)Voidaan ostaa erikseen, suositellaan ainakin sarjahoidoissa.
TÄYTEAINEHOIDOT

Meillä on 17 vuoden kokemus täyteainehoidoista ja hoidot tekee sertifioitu täyteainehoitaja joka päivittää koulutustaan jatkuvasti joten voit tulla huoletta kohentamaan ulkonäköäsi.
Hintaan sisältyy lisäksi todella tehokas esipuudutus.
Kaikki täyteaineet sisältävät myös itsessään lidocain puudutteen.
Käytämme vain vähintään 9kk kestäviä laadukkaita ja pitkään markkinoilla olleita täyteaineita. Saat aina mukaasi paketista otetun tuotetunnus tarran josta näkyy käytetty aine ja sen tarkat tiedot.
Hinta määräytyy käytetyn ainemäärän mukaan. Esim. sibeliusjuonteet Stylage M 120.120€
Nasolabiaali juonteet Stylage M.
150€
Stylage Special Lips Lidocaine Bi-Soft tai Stylage Lips lidocain Plus
- huulten muotoilu/täyteläistäminen / ampulli 1ml. Tai 0,5ml 140€.
280e
Stylage S/M ja
Restylane
- ampulli 1ml.
250€
BIOREVITALISAATIOT/MESOTERAPIA, IHON NUORENNUSHOIDOT
Neauvia Hydro Deluxe-biorevitalisaatio hoidot. Esim.silmänympärykset, kaula/decoltee tai koko kasvot.120-220€
Ejal 40 tai Profhilo.190€-280€
Sunekos180€ tai 500€ kolmen kerran sarjahoito. Neljän kerran sarjahoito 630e
KASVOHOIDOT
BIODROGA MD MADE FOR YOU KASVOHOITO- Biodroga MD kasvohoito jonka tuotteet valitaan juuri Sinun ihosi tarpeiden mukaan saavuttuasi klinikalle. Hoitoon voi kuulua tarpeen mukaan mm.ultraäänipuhdistus/timanttihionta sekä happo/kemiallinen kuorinta.95€

Biodroga MD Made for You kasvohoito+RF Täydellinen lifting kasvohoito. Sis.ultraäänipuhdistuksen ja timanttihionnan,kemiallisen kuorinnan ja kiinteyttävän radiofrekvenssihoidon. Hintaan sisältyy EGF Tight-hyaluronihapponaamio kotikäyttöön. 125€
Miesten Biodroga MD Made for you kasvohoito kasvohoito joka on suunniteltu erityisesti miesten tarpeisiin. Ultraäänipuhdistus tai timanttihionta, kemiallinen kuorinta sekä syvärentouttava niska-hartiahieronta.95€
Ultraäänipuhdistus tai Timanttihionta55€
Extreme Lifting with Biodroga MD - Relax Vanhemman ja veltostuneen ihon tehokiinteytys kantasoluhappokuorinnalla ja kiinteyttävällä radiofrekvenssillä.125€
MCCM-Medikaaliset happokuorinnat.
MCCM tarjoaa laajan 12 tuotteen valikoiman josta löytyy jokaiseen ongelmaan sopiva kuorinta ja oikea syvyys. Kaikki kemialliset kuorinnat madaltavat ryppyjä ja napakoittavat ihon pintaa, paitsi salisyylihappokuorinta joka on tarkoitettu acne-ihon hoitoon.
65€(50€ toisen hoidon yhteydessä)
RF-hoito on ihoa ja kudoksia kiinteyttävä hoito, jossa radiofrekvenssijärjestelmällä lämmitetään ihoa ihonalaisesti. Hoito kohottaa, kiinteyttää ja lisää kasvojen ihon ja kudoksen kimmoisuutta.
RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat mm. nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys. RF-hoito sarjana alkaen 50e.
30-minuutin RF -hoito. Hoitoa suositellaan sarjana.
85€
Mikroneulaus Dermica Pen.
Stimuloi kollageenin tuotantoa, vahvistaa veltostunutta ihoa, tasoittaa arpia ja pienentää iho-huokosia. Hoito sisältää EGF-tehoampullin sekä EGF-Peptidinaamion kotiin, joka sisältää kymmeniä eri aminohappoja sekä hyaluronihappoa joilla saadaan paras mahdollinen hoitotulos.
100€ ilman kotihoitonaamiota.
120e naamion kanssa.
Yhdistelmähoito Mikroneulaus+RF130€
KESTOPIGMENTOINNIT
Pigmentoitavia alueita ovat kulmakarvat, silmienrajaukset ja huultenrajat. Väri viedään neuloilla ihon ylempiin kerroksiin. Tekniikka on tatuoinnin kaltainen, mutta kestopigmentoinnissa tulos ei ole ikuinen, vaan värit hiipuvat pois luonnollisesti 2-6 vuodessa. Haluttu alue pigmentoidaan yleensä 2 kertaa, uudella koneella ja uusilla Absolute Perfection pigmenteillä riittää usein jo yksikin kerta todella kestävään tulokseen. Jos kuitenkin halutaan uusintakäsittely se suoritetaan noin 2-4 viikon päästä. Toimenpide on kivuton käyttämiemme puudutteiden ansiosta. Kulmakarvoissa käytetään halutusta lopputuloksesta riippuen 3D, Shading tai perinteistä pigmentointi tekniikkaa. HUOM. Ottaessasi kaksi eri kohdetta esim.eylinerit ja kulmat saat hinnasta -10%.
                                                          
Kulmakarvat tai silmienrajaukset (ylä/ala) 220€
Silmien rajaukset yläluomiin180€
- Jo yksikin kerta voi riittää mutta suosittelemme kahta kertaa jos kestävyydenkin takia.
-mahdollinen toinen kerta
100€
Vanhojen pigmentointien vahvistukset. Kulmat tai yläliner150€
Vanhojen pigmentointien vahvistukset ja mallin muutokset. Kulmat tai ylä/alaliner180€
RIPSET JA KESTOVÄRIT
Kestovärit kasvohoidon yhteydessä (ripset, kulmat, siistiminen), pelkät ripset tai kulmat 12€20€