Radiofrekvenssihoidot

Onko ihosi hieman löysä tai roikkuva? Näkyykö leukaperien kudoslöysyys  eli ”hamsteripussit”? Masentaako pystyjuonteet huulien ympärillä?Kiusaavatko sinua silmäpussit ja juonteet silmän ympärillä?
Radiofrekvenssihoito on ratkaisu ongelmiisi!

Radiofrekvenssihoidot stimuloivat ihon kollageenin tuotantoa, jolloin iho kiinteytyy sekä sen elastisuus paranee.

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

DAY LIFTING -40 minuutin RF -erikoishoito
Hoidossa käytetään ModelLift -aktiiviainetta väliaineena, jolla saadaan tuplattua Radiofrekvenssin ihoa napakoittava vaikutus, eron huomaa jo yhden käyntikerran jälkeen. Hoitoa suositellaan sarjana.

Tutustu hinnastoon.