Täyteainehoidot

Joskus pienikin työ kauneushoitolassa tekee paljon. Täyteaineilla voidaan kaunistaa ulkonäköä nopeasti ja vaivattomasti. Esimerkiksi jos ylä- ja alahuuli eivät ole tasapainossa, voidaan korjaus tehdä täyteaineella, mikä antaa upean silauksen ulkonäköön.

Ikääntyessämme kehon luonnollinen hyaluronihappotuotanto vähenee, jolloin meille saattaa syntyä mm. juonteita. Juonteisiin ja huulten täydentämiseen käytämme turvallisimpia ja kestävimpiä hyaluronihappopohjaisia täyteaineita, joita on elimistössämme luonnostaan.

Hyaluronihappo on 100% elimistössä hajoava luonnontuote. Se kuuluu myös ihmisen elimistön tuottamiin aineisiin. Hyaluronihappo on geelimäinen koostumukseltaan ja sitoutuu kudokseen. Sen pitoisuus tasapainottaa ja parantaa ihon kosteustasapainoa, sävyä, elastisuutta sekä pehmeyttä. Aine poistuu vähitellen normaalina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus.

Aikaansaadun ulkonäöllisen tuloksen kesto vaihtelee 9 kuukaudesta jopa puoleentoista vuoteen. Aine saattaa olla kudoksissa vielä pidempäänkin. Vaikutuksen kestoon vaikuttaa moni tekijä: mm. käytetty aine, injektoitu kohta, ikä ja ihotyyppi. Tällä hetkellä pisimpään kestäviä täyteaineita ovat Jalor ja Stylage.

Tavanomaisimpia käyttöalueita: kulmakarvojen välinen uurre, nasolabiaaliuurre (nenänpielen ja ylähuulen väillä), suupielten uurteet sekä huulten muotoilu ja poskipäiden kohotus.

Täyteainehoidon ansiosta olet viehättävä ja tunnet itsesi tyytyväiseksi omaan ulkonäköösi. Lopputulos näkyy välittömästi toimenpiteen jälkeen, ja sen vaikutus kestää pitkään. Kauneusklinikka LaWell tarjoaa eri tarkoituksiin sopivia täyteaineita ja meillä on pitkä kokemus hoitojen tekemisestä. Jokainen käynti räätälöidään sinun tarpeidesi mukaisesti ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi.

Käytämme tehokkaita puudutusaineita joiden ansiosta jopa huulien täyteläistäminen on mahdollisimman miellyttävää. Kaikissa huuliin käytettävissä täyteaineissa on lisäksi itsessään jo Lidocain puudute mukana eli kipua ei meidän hoidoissamme tarvitse pelätä.

Toimenpide ei ole kirurginen, joten voit palata töihin, liikuntaharrastusten pariin ja normaaliarkeen heti käsittelyn jälkeen.

Stylage S,M,L,XL, XXL
- juonteiden tasoitus, kasvojen muodot, volyymin lisäys. Voidaan Myös täyttää vain yksi kohta jolloin hinta muodostuu suoraan siitä paljonko ainetta on käytetty. esim. nasolabiaalijuonteet noin 150e.
200-340€ / 1ml
Stylage Lips Lidocain
- huulten muotoilu/täyteläistäminen. Kevyeen täyteläistämiseen tai muodon korjauk-seen voi riittää jo vajaakin ampulli, yleensä kustannus noin 200€.
260€ / 1ml
Jalor Style ja Intense
200€ /1ml
Restylane Perlane ja Lip Volume Lidocain
290€ /1ml