TÄYTEAINEHOIDOT

 
Restylane Lips Volume Lidocaine puudutteella,
Restylane Perlane 
- juonteiden tasoitus, kasvojen muodot, volyymin lisäys,huulten täyteläistäminen. Hinta määräytyy käytetyn ainemäärän mukaan. 
Tarjous: 290e / ampulli 1ml
Jalor Style ja Intense 
- juonteiden tasoitus, kasvojen muodot, volyymin lisäys,huulten täyteläistäminen. Hinta määräytyy käytetyn ainemäärän mukaan. hoidot alkaen 100e. Esim. sibeliusjuonteet noin 100e, nasolabiaali juonteet noin 150e.
220e/ampulli
1ml
Stylage Lips Lidocaine puudutteella

- huulten muotoilu/täyteläistäminen. Kevyeen täyteläistämiseen tai muodon korjaukseen voi riittää jo vajaakin ampulli, yleensä kustannus noin 200e.

280€ / ampulli 1ml

Stylage S ja M
- juonteiden tasoitus, kasvojen muodot.

220-240€ / ampulli 1ml
BIOREVITALISAATIOT/MESOTERAPIA, IHON NUORENNUSHOIDOT  
Mesoterapiahoidot palauttavat sileän, kimmoisan ja nuorekkaan ihon. Pienin pistoksin injektoidaan hyaluronihappoa (kosteutus) ja aminohappoja (sidekudoksen uudelleen aktivointi) hoidettavalle alueelle. Puudutetaan tarvittaessa. Gollagen/hyaluronic-naamio hoidon jälkeen kotiin mukaan. Jalupro, JaluComplex, SkinR, SkinB, Hydro, Hydro Max 90-120 €/
kerta
   

KESTOPIGMENTOINNIT

Pigmentoitavia alueita ovat kulmakarvat, silmienrajaukset ja huultenrajat. Väri viedään neuloilla ihon ylempiin kerroksiin. Tekniikka on tatuoinnin kaltainen, mutta kestopigmentoinnissa tulos ei ole ikuinen, vaan värit hiipuvat pois luonnollisesti 2-6 vuodessa. Haluttu alue pigmentoidaan yleensä 2 kertaa, uudella koneella ja uusilla Absolute Perfection pigmenteillä riittää usein jo yksikin kerta todella kestävään tulokseen. Jos kuitenkin halutaan uusintakäsittely se suoritetaan noin 2-4 viikon päästä. Toimenpide on kivuton käyttämiemme puudutteiden ansiosta. Kulmakarvoissa käytetään halutusta lopputuloksesta riippuen 3D, Shading tai perinteistä pigmentointi tekniikkaa.

  

Kulmakarvat tai silmienrajaukset (ylä/ala)                                                            

Silmien rajaukset yläluomiin 150€

 

 

- Jo yksikin kerta usein riittää mutta suosittelemme kahta kertaa. 

180€

-mahdollinen toinen kerta  100€
   
Vanhojen pigmentointien vahvistukset ja korjaukset(mm. levennykset, mallin muutokset jne), kysy lisää 150€
   

RADIOFREKVENSSI HOIDOT
RF-hoito on ihoa ja kudoksia kiinteyttävä hoito, jossa radiofrekvenssijärjestelmällä lämmitetään ihoa ihonalaisesti. Hoito kohottaa, kiinteyttää ja lisää kasvojen ihon ja kudoksen kimmoisuutta.
RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat mm. nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

 

DAY LIFTING -40 minuutin RF -erikoishoito
Hoidossa käytetään ModelLift-aktiiviainetta väliaineena jolla saadaan tuplattua Radiofrekvenssin ihoa napakoittava vaikutus, eron huomaa jo yhden käyntikerran jälkeen. Hoitoa suositellaan sarjana.
Tutustumitarjouksena DAY LIFTING –hoito kesäkuuhun asti 80€!

80€
 KASVOHOIDOT    
     

ANTI-AGE CELL- TIMANTTI/HAPPOHOITO

Erikoiskasvohoito jossa yhdistyvät laserleikatut timantit ja uudistavat hedelmähapot. Timanttihionnalla loistavia tuloksia mm. ikääntyneen ja ennen aikaisesti vanhentuneen ihon, ryppyjen sekä suurentuneiden ja tukkeutuneiden ihohuokosten hoidossa. Happokuorinta kiihdyttää ihon luontaista uudistumisprosessia ja auttaa myös ihon epätasaisuuteen ja kuivu-miseen. Ne myös poistavat pigmenttiläiskiä, silottavat ilmejuonteita ja madaltavat ryppyjä. Hoitoon kuuluu myös ultraäänipuhdistus sekä Anti-Age Cell-tehoseerumi ja -naamio solu-vanhenemista vastaan. Myös radiofrekvenssin voi liittää tähän hoitoon vain +20e.

85

MATRICOL RESCULPTING -erikoiskasvohoito Radiofrekvenssillä

120€

DERMICA PEN MIKRONEULAUS

Stimuloi kollageenin tuotantoa, vahvistaa veltostunutta ihoa, tasoittaa arpia ja pienentää iho-huokosia. Hoito sisältää Amino Repair-teho ampullin sekä Age repair- naamion kotiin, mo-lemmat sisältävät kymmeniä eri aminohappoja sekä hyaluronihappoa joilla saadaan paras mahdollinen hoitotulos. Hoito sis.myös ultraäänipuhdistuksen ja timanttihionnan. Pelkkä mikroneulaus 80e.

110€
RE-SCULPTING- RF HOITO 30min 50€

MCCM-MEDIKAALISET HAPPOKUORINNAT

MCCM tarjoaa laajan 12 tuotteen valikoiman josta löytyy jokaiseen ongelmaan sopiva kuorinta ja oikea syvyys. Kaikki kemialliset kuorinnat madaltavat ryppyjä ja napakoittavat ihon pintaa, paitsi salisyylihappokuorinta joka on tarkoitettu acne-ihon hoitoon. Hoito sisältää myös Timanttihionnan ja Collagen Mask-tehonaamion +ampullit

85€
Timanttihionta tai ultraäänipuhdistus erikseen otettuna 50€

BEAUTY FLASH-TUHKIMOTIPPAHOITO
Viittä eri happoa, antioksidantteja ja kasvutekijöitä sisältävä tehotuote. Suositellaan erityisesti ihon nuorentamiseen, kiinteyttämiseen, akneen ja sen ennaltaehkäisyyn.

Hoidon jälkeen iho on heleä, kiinteämpi ja näyttää nuorelta. Erinomainen hoito ennen juhlia. HUOM. Sisältää myös ultraäänipuhdistuksen tai timanttihionnan ihon tarpeen mukaan. Tai voit liittää Tuhkimotippahoidon mihin vain kasvohoitoosi vain 15eurolla!

HUOM! Kaikkiin hoitoihin liitettävissä mekaaninen ihonpuhdistus sekä rentouttava niska-hartia hieronta


60€
 RIPSET JA KESTOVÄRIT  

Kestovärit kasvohoidon yhteydessä (ripset, kulmat, siistiminen)

18€
Kestovärit (ripset, kulmat, siistiminen) 28€
Ripsipermanentti Huom. Käytössä uusi nopea klipsi-permanentti! (sisältää kestovärjäyksen.) 55€
Kestoripset (sisältää kestovärjäyksen, kysy myös yksittäisiä tupsuja ulkonurkkiin) 65€