Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot
Jokainen kasvohoitosi on aina erilainen ja siihen valitaan tuotteet saavuttuasi klinikalle ihoanalyysin jälkeen. Iho muuttuu jatkuvasti, sillä siihen vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät, kuten hormonit, perimä ja ilmasto. Kaikki LaWellin kasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja, joissa käytetään laadukasta ammattikosmetiikkaa.

LaWell- Täydelliset kasvohoidot –Kun haluat näkyviä tuloksia jo ensimmäisellä kerralla:

Hoidot aloitetaan ultraäänipuhdistuksella, puhdas ja raikas iho on paras lähtökohta kaikille muille hoidoille, kotona ja hoitolassa.
Tämän jälkeen timanttihionnalla tasoitetaan ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistetaan ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä.
Sitten valitaan iholle sopiva kuorinta, valikoimistamme löytyy parikymmentä erilaista kuorintaa: pinnallisista kemiallisista kuorinnoista aina syviin happokuorintoihin. Näistä löytyy apu niin couperosaan, veltostuneeseen ihoon, juonteisiin kuin pigmenttimuutoksiinkin.
Tämän jälkeen valitaan sopivat tehotuotteet juuri Sinun ihosi tarpeisiin:
BIODROGAN ANTI-AGE CELL –ERIKOISKASVOHOITO
Hoidossa käytetään kasviperäisiä kantasolutehotuotteita jotka suojelevat kuin turvamiehet ihon omien kantasolujen pitkäikäisyyttä ja huolehtivat niiden aktiivisuuden hereillä pysymisestä kuin herätyskello. Kasviperäisten kantasolujen vaikutusta tukevat Iiriksen isoflavonit, jotka ylläpitävät kollageenin ja elastiinin muodostamaa tukiverkkoa ihossa. AquaCacteen antaa iholle kosteutta, jota tarvitaan kaikkiin ihon toimintoihin. 80e

MATRICOL COLLAGEN CAVIAR EXTRACT-ERIKOISKASVOHOITO
Kun haluat parasta niin valitse tämä kuivan ja veltostuneen ihon erikoishoito joka stimuloi soluaineenvaihduntaa ja solujen uudistumista.

Matrico Restore -biomatriisi sisältää puhdasta ja tiivistettyä kollageenia, joka
on peräisin kylmäkuivatusta merellisestä kollageenista. Biomatriisi on tarkoitettu erityisesti rypistyneelle, kosteuttaan, kiinteyttään ja kimmoisuuttaan menettäneelle iholle.

Tämä hoito on täydellinen yhdistelmä jolla ihostasi saadaan sen hehku ja kiinteys uudelleen esiin. Hoito sisältää timanttihionnan, kiinteyttävän happokuorinnan, tehotiivisteet, Caviar extract –collageenilevynaamion sekä tämän hetken kiinteyttävimmän koneellisen hoidon radiofrekvenssin. Lisäksi hoitoon kuuluu muokkaava tehohieronta käsin jossa käsitellään myös niska-hartia alue. 120e

MATRICOL COLLAGEN LEVYHOIDOT SILMÄN-JA SUUNYMPÄRYKSILLE
Collagen Intensive Lift –silmänympäryshoito 30e (muun hoidon yhteydessä 15e)
Tehokas collageenilevy+Beaulift -tehotiivistehoito herkän ja stressaantuneen silmänympärysihon hoitoon. Paranaa ihon collageenisynteesiä. Tuloksena raikas, syväkosteutettu ja kiinteä silmänympärysiho.

Collagen Intensive Fill-huultenympäryshoito 30e (muun hoidon yhteydessä 15e)
Huultenympärysihon collageenilevyhoito jolla täyteläistetään ja kosteutetaan herkkää huultenympärysihoa.

BEAUTY FLASH-TUHKIMOTIPPAHOITO
Viittä eri happoa, antioksidantteja ja kasvutekijöitä sisältävä tehotuote. Suositellaan erityisesti ihon nuorentamiseen, kiinteyttämiseen, akneen ja sen ennaltaehkäisyyn.

Hoidon jälkeen iho on heleä, kiinteämpi ja näyttää nuorelta. Erinomainen hoito ennen juhlia. Voidaan tehdä myös pelkkänä hoitona ilman ultraa/timanttia, jolloin hinta vain 50e. Tai voit liittää tämän mihin vain kasvohoitoosi vain 15eurolla!